Nereguliarus Punsko internetinis blogas persikelė į Facebook!

2006 m. lapkričio 20 d., pirmadienis

Iš serijos - Punsko traktoriai

Kasdien pro juos praeinam, tačiau niekad jų nepastebim. Kasdien juos matom, bet nekreipiam dėmesio. Taip dažnai ieškome kažko gražaus pasaulyje, kažko ypatingo savo gyvenime, nepastebėdami pačių puikiasių dalykų kurie visą laiką yra šalia mūs.

Traktoriai. Tokie didingi, bet tokie paprasti. Kiekvienas matė traktorių. Kai kam teko net juo važiuot... Kiekvienas girdėjo jo riaumojantį kaip žvėris variklį. Jis toks galingas, bet kartu toks švelnus. Šis technikos stebuklas tapo geriausiu žmogaus draugu, jie kartu lipo aukštyn civilizacijos laiptais. Vargu ar dar kas nors įsivaizduoja žmogaus gyvenimą be šios mašinos.
O kartu traktoriai tokie nevertinami. Mažai jiems skiriama dėmesio žiniasklaidoje, netenka skaityt eilėraščių apie juos, nieks nerašo muzikos kūrinių skirtų traktoriams.

Todėl mes nutarėme šį tą pakeisti. Pradedame naują seriją - Punsko traktoriai. Joje pristatysime pačius nuostabiausius, gražiausius, stipriausius ar kitokiu būdų išsiskiriančius Punsko traktorius. Šį kartą - pats seniausias traktorius, išgyvenęs abu pasaulinius karus. Dėja, traktorius kiaurą parą saugomas, todėl sunku buvo jį nufotografuoti. Negalime atskleisti kieno yra ši mašina, nes savininkas sužinotų kad tai mes slapta darėme nuotraukas jo didžiausiam lobiui. Bet štai ir žadėtos nuotraukos:




1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Arė dirvą traktoriukas, garsiai bursgė motoriukas