Nereguliarus Punsko internetinis blogas persikelė į Facebook!

2009 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

Punsko naujienos

Sveiki, mieli žiūrovai. Šiandien glaustai pristatome paskutiniu metu Punsko miesto gyventojų dažniausiai aptariamas temas, bei naujienas.

Pradėkime nuo mirtiną derlių susirenkantį kiaulių gripą. Kviečiame atsipūsti, redakcijos žiniomis, nei viena kiaulė nuo šios virusinės ligos nukentėti negali. Vis dėlto, nors visi vyrai gali jau atsipalaiduoti, moterys turi pasisaugoti. Kad išvengti užsikrėtimo šiuo, dar vienu, niekingu šėtono išmislu, moterims patariama dirbti keliomis valandomis per dieną ilgiau, nepiktažodžiauti, bei užsidėti šiltas kojines. Nors dėl gripo (ne tik kiaulių) buvo uždarytos ir mokyklos, Punsko sveikatos centro gydytojų štabas vistiek nerimauja, mat praleistos dienos bus atidirbamos ateinančiais šeštadieniais, tad pandeminis virusus, kaip ir, atgaus savo prarastas dienas.

Nors vis dar nesulaukiam pastovaus sniego, Punsko miestelyje jau pastebėti žinomų gaiviųjų gerimų sunkvežimiai, drąsiai skrodžiantys Mickevičiaus, bei Mokyklos gatves. Miestiečiai kviečiami pradėti puošti ėgles savo sodybose, paruošti šaligatvius ateinančiam sniego šturmui, bei neleisti būti sekančiais žiemos užšoktais (mozur: zaskoczyć) vairuotojais.

Ne paslaptis, kad ir Punsko internetinio (ir, aišku, nereguliaraus) blogo redakcija, kartu su visa Punsko visuomėne, nekantriai laukia fantastiškiausio ir geriausio metuose spektalio, įvyksiančio atsinaujinusiame Punsko klube. Gordijanos Veronikavskajos pasirodymas, tik papildys įžymių pasaulinės šlovės muzikos atlikėjų pasirodymus Punske. Šventųjų Kalėdų naktį, Gordijana planuoja padainuoti dainas iš savo repertuaro, tokias kaip „Найди меня“, „Зачем“, ar „Your beauty is your soul“. Numanome, kad dar daugiau lietuviškos muzikos bus galima išgirsti prieš, bei po artistės pasirodymo.

Pabaigai skelbiame, kad Punsko blogo redakcija ieško naujų darbuotojų, geriausiai Anglų, Airių, Švedų, arba Vokiečių tautybės. Darbas fizinio pobūdžio, atlyginimas minimalus.

Sporto naujienos.
Pasiektas naujas greičio rekordas, bėgime per kliūtis, ruože tarp Omegos ir Karčemos. Rekordininkas laimėjo dėžę alaus, kurią tuojau pat supylė į automatus.

Orai.

Oras numatomas pragiedrulingas su debesuotumais. Gali ir palyti, vėliau pasnigti arba pragiedrėti. Naktis vėjuota, retkarčiais su pragiedruliais.

Dėkojam už kartu praleistą laiką, geros savaitės.

Komentarų nėra: