Nereguliarus Punsko internetinis blogas persikelė į Facebook!

2007 m. sausio 16 d., antradienis

Apmąstymų rekolekcijos

Sveiki mielieji lankytojai,

Pagaliau vėl saulelė atkopdama nuleido šiek tiek sniego ir atliuosavo taip jau labai sniego užspaustus Interneto laidus. Kadangi šiandien antradienis, tai net norisi pakalbėti apie tai, kas liečia viena, gal ne didžiausių visuomenės grupių, bet tikriausiai, vieną įtakingiausių – studentija.

Mūsų krašte, studentas = išeivis, tačiau kur jis ne išeitų (gal išskyrus pavienių proto ugdymo įstaigų) laukia jo bent vienas metuose karštas mėnesis... taip taip mielieji skaitytojai, gerai galvojate... Tai ne kas kitas, o Studentų Eliminacijos Sistema Idealizuojanti Jų Aktyvumą, plačiau žinoma, priimta ir vadinama – sesija.

Deja, bet nedaug studentų galvoja apie ją iš anksto. Jau nuo senų laikų aišku, kad ištikimas ir sunkus darbas semestro metu, padeda išvengti sunkios sesijos, ir tuo pačių didesnio galvos skausmo (čia jau ne nuo žinių tas skausmas būna, o nuo sveikinimų) jai pasibaigus. Vis dėlto, nedaugelis studentų ryžtasi tokiam darbui ir ne veltui sakoma, kad jeigu ne paskutinė akimirka, pasaulyje dar niekas nebūtų padaryta...

Kaip sesija baigti taippat džiaugsmingai kaip ir ją pradėjote? Ką gi... Patarimų čia jokių nesulauksite. Iki šiol dar neišrasti priešnuodžiai piktųjų destytojų nuodams, kurie skverbte skverbiasi lig kaulų, kremzlių, nagų ar plaukų gelmenų.

Nėra čia ką daugiau ir rašyt... sekmės tinginiai!

Komentarų nėra: