Nereguliarus Punsko internetinis blogas persikelė į Facebook!

2007 m. sausio 21 d., sekmadienis

Horoskopas, pirma dalis

Su džiaugsmu pranešame, kad į mūsų redakcija, laiškanešys Patas atnešė naujutelaitį, ką tik iš žvaigždžių nuskaitytą, ne bent ką kitą, o horoskopą! Taigi pirmieji Punske, europoje, bei pasaulyje, pristatome Jums tai, kas Jūsų laukia netolimoje, bet kaipgi apgaulingoje ateityje...

Varlinas (01.21-02.19)

Tau, varline, šį mėnesį nepasiseks. Tavo viršininkas pagaliau apsižiūrės, jog visiškai neatneši jo įstaigai pelno. Geras dalykas tas, kad praradęs darba pradėsi vaikščiot į bažnyčią rytinėms mišioms, taigi atsirasi arčiau Dievo, taigi tapsi dievobaimingas ir galbūt pakeisi savo požiūrį į tave supantį pasaulį. Nesidžiaug šilta žiema, gamta nemėgsta kaip iš jos šaipomasi ir blogiečių namus apdengia šaltuoju pūku kaipo pirmųjų.

Povandeninis laivas (02.20-03.20)

Šeimoje visi reikalai išsispręs patys, taigi toliau gali nieko neveikti ir nedirbti tu tinginy. Visi tau pavydės laisvabūdiško gyvenimo, tačiau stenkis užtrenkti duris įsibrovėliams – liuksemburgo konsteliacija išsidėsčiusi neigiamai naujoms pažintims sudarinėti, bei senoms pažintims išlaikyti. Patrauk akis nuo televizoriaus ir apsidairyk aplinkui ar tavęs niekas nestebi...

Barsukas (03.21-04.20)

Šiandien baigsis maistas tavo namuose, tačiau nesivargink eit į krautuvę, šią savaitę, tikimybė kad maistas pats pas tave ateis – tikrai nemaža. Stenkis neapleisdinėti daugiau mišių. Lankyk jas, bet nesimelsk – velnio aktyvumas šį mėnėsį rekordiškai didelis, ir jis gali perimti tavo maldas ir tiktai jas pakeitęs, siųsti toliau...

Glombas (04.21-05.22)

Tiesą sakant, nieko naujo. Ir toliau nesuprasi to, ką supranta kiti, mokytoja vėl pastatis tave į kampą ir negražiai išvadis. Galbūt artėja pats laikas palūžti psichiškai, ar bent jau papulti į depresiją ir pradėti gerti. Mesk rūkyti, paieškok kažko stipresnio, pradėk pagaliau rūpytis savo organizmu. Eidamas gatve stenkis žiūrėti po kojom, jeigu atsistosi ant sniego, tave užgrius ekstra papildoma problemų lavina.

Radaras (05.23-06.21)

Pagaliau prisipažyk, kad nemoki skaityti. Du kartus per metus nueik pas dentistą. Kiekvieną rytą pašvęsk penkiolika minučių mankštai – pastebėsi kad būsi dar labiau pavargęs negu buvai. Lankyk sporto būrelius, yra vilčių kad bent šioje srityje kažką pasieksi ir nereikės tau įvaldyti tos sunkios skaitymo technologijos.

Drambliukas (06.22-07.22)

Iš visų pusių pasiekdinės tave naujos informacijos. Jos bus gana geros tau, tačiau tai nereiškia kad tau nereikia nueiti pas psichiatrą – tai tikrai nera normalu girdėti garsus. Stenkis vengti kontakto su žmonėmis ir su elektra. Tiek vienas tiek kitas yra pavojingas ir gali blogai baigtis artimesnėje ar tolimesnėje ligoninėje. Lipdamas karjeros laiptais, koją dėk ant kas antro – deka to, lėčiau pasensi.

Tai tiek pirmoje dalyje. Kitus ženklus suvalgė šuo ir dabar esame priversti palaukti kol susiklijuosim atgal dar virškinamą medžiagą. Taigi būkite budrūs ir laukite tęsinio!

Komentarų nėra: