Nereguliarus Punsko internetinis blogas persikelė į Facebook!

2007 m. sausio 5 d., penktadienis

Kalėdiniai bei naujametiniai linkėjimai!

Sveikinam visus su naujais, 2007 metais!!!
Pagal senovės Jotvingių kalendorių tai yra anties ir arklio metai, tad tikrai šie gyvūnai šiais metais atliks svarbų vaidmenį mūsų gyvenime! O Šventų Kalėdų proga norime Jums palinkėti gerų šventų Kalėdų.

Linkime Punsko gyventojams viso kūno geriausio. Linkime, kad visos 23 Punske esančios parduotuvės atneštų pelno. Linkime, kad visos 18 (neoficialiomis žiniomis 34) vietos kur galima nusipirkti alkoholio taip pat atneštų pelno (tiesą sakant čia kaip ir aišku tai nežinom ar yra reikalas linkėti). Linkime klėbonui ir visai bažnyčiai daug daug pinigų! O parapiečiams trumpų mišių.

Linkime naujiems šaligatviams kad per daug batai jų nesutryptų, o batams kad nebijotų kad nukris ant jų dangus. Linkime visiems radijo klausytojams gero bangų ryšio. Linkime, kad naujas licėjaus pastatas gimtų greičiau nei gimė Kultūros namai. Linkime Kultūros namams kad neliūdėtu labai dėl šito. Linkime, kad toaletinis popierius Jūsų namuose artėtų link 0 bet taip ir niekada jo nepasiektų.

Moksleiviams ir mokytojams linkime, kad išsipildytų visos jų ministro svajonės. Linkime Punios ežerui pagaliau patekti į prižadėtąją valyklą. Punsko valdininkams linkime, kad jų idėjos ir veiksmai skrajotų aukščiau nei skrajoja (neskraidantys) (2) paukščiai. Linkime, kad valgytumėte pagaliau mėsą ne iš boružių. Linkime, kad pereinant per kelią nebūtų netoliese jokio milicnyko.

Linkime išvažiavusiems sugrįžti, sugryžusiems pasidžiaugti, niekur nebuvusiems išvažiuoti, buvusiems dar pasvajoti, svajojantiems nusileisti ant žemės, realistams tapti optimistais, optimistams neperdėti, perdedantiems pagalvoti, galvojantiems atsipalaiduoti, atsipalaidavusiems nelatravoti, latravojantiems nechuliganauti, chuliganams išvažiuoti, išvažiavusiems sugrįžti, sugryžusiems pasidžiaugti, niekur nebuvusiems išvažiuoti, buvusiems dar pasvajoti, svajojantiems nusileisti ...

Linkime linkėti labai liaudiškus linkėjimus likusiems lietuviams.

Kad pamalonint visiems akis, įdedame Punsko eglutės, kuri stovėjo prie valsčiaus, nuotrauką:

Komentarų nėra: